Innovasjonscamp 2020

Torsdag 16. oktober deltok elever fra markedsføring og ledelse, økonomistyring og entreprenørskap på Innovasjonscamp – med temaet «verden etter koronautbruddet». 

En slik camp har fokus på kreativitet, nyskapning og samarbeid. Elevene jobbet hele dagen med å finne gode løsninger på tildelte problemstilling fra oppdragsgiver Samarbeidsalliansen Osloregionen.


Problemstillingen var:
«Dere skal utvikle en innovativ/nyskapende vare eller tjeneste (løsning) basert på erfaringer fra koronapandemien og tiltakene som ble innført, som bringer samfunnet i en mer bærekraftig retning» 

Oppdraget ble gitt til 20 skoler i Oslo, Viken og Innlandet – og det kåres en vinner fra hver skole. De 20 vinnerne deltar i en finale i Oslo Rådhus i november.  

Juryen kåret 6 finalister og til slutt en vinner – som fikk gullbillett til Oslo Rådhus. Vinnerlaget Emillie Nyberg, Mia Ullersmo, Danielle F Viernes, Aleksandra Wojas og Monja Sønsteng skal konkurrere mot 20 andre skoler i regionen. Vi heier på kreative ungdommer og på laget som skal representere oss i finalen.  

 

Til toppen