Status smittesituasjonen Jessheim videregående skole lørdag 24.10

Nytt smittetilfelle: 1 elev ved Vg1 Helse og oppvekst har testet positivt lørdag 24.10.  Kommunelegen i Ullensaker har besluttet at ingen nye elever eller ansatte skal settes i karantene på bakgrunn av dette nye tilfellet. I tillegg til elevene fra Vg1 Helse og oppvekst og Vg2 Studiespesialisering som testet positivt tidligere er nå 109 elever og 11 lærere i karantene. Inntil videre vil resten av skolen gå som normalt, men vi følger situasjonen nøye. Les mer her:

Øvrige elever som får symptomer på luftveisinfeksjon og forkjølelse som tett/rennende nese, sår hals, feber/slapphet, hoste eller nedsatt smaks- og luktesans, må holde seg isolert og ringe fastlege eller kommunens testtelefon på 66 10 14 16, eventuelt legevakt på kveld/helg. Forsett å følge med på skolens hjemmeside. Vi opprettholder en tett dialog med kommuneoverlegen som har ansvaret for oppfølging/smittesporing. Eventuelle berørte elev- og ansattgrupper vil få direkte beskjed fra smittesporingstjenesten i Ullensaker ved behov for karantene.