Skolen mottok fredag 15.01. beskjed om et nytt smittetilfelle ved skolen. En elev på Vg2 HO har testet positivt for Covid 19. Eleven var sist på skolen mandag 11.01. En lærer og 28 elever er satt i karantene på bakgrunn av dette smittetilfellet. Dersom elevene eller noen andre ved skolen skulle få symptomer på luftveisinfeksjon og forkjølelse som tett/rennende nese, sår hals, feber/slapphet, hoste eller nedsatt smaks- og luktesans, må de holde seg isolert og ringe fastlege eller kommunens testtelefon eventuelt legevakt på kveld/helg.

Rektor, hovedverneombud og kommuneoverlege i Ullensaker Einar Kristian Borud har i ettermiddag hatt et møte angående smittesituasjonen i vårt nærområde og konsekvensene for opplæringen på skolen. Kommuneoverlegen og vi besluttet, etter en konsekvensanalyse for elevene, å innføre rødt smittevernnivå på Jessheim videregående skole fra og med onsdag 11.11.20. Les mer her:

På bakgrunn av økende smitte i Ullensaker, har kommunen vedtatt en lokal forskrift om smitteverntiltak. Forskriften gjelder fra og med fredag 6. november og inntil videre. 

Nytt smittetilfelle: 1 elev ved Vg2 ST har testet positivt for Covid-19. Smittesporingstjenesten i Ullensaker har kartlagt elevens nærkontakter og kommet til at det ikke er grunnlag for å sette nye elever eller ansatte i karantene på bakgrunn av dette tilfellet. Skolen går som normalt, men vi følger situasjonen nøye. Les mer her: 

Her under finner du et utdrag av UDIR sin smittevernveileder som vi ber alle som oppholder seg på skolen lese og sette seg inn i. Hele veilederen kan du lese i lenken nederst i saken.

Til toppen