Nytt smittetilfelle: 1 elev ved Vg1 Helse og oppvekst har testet positivt lørdag 24.10.  Kommunelegen i Ullensaker har besluttet at ingen nye elever eller ansatte skal settes i karantene på bakgrunn av dette nye tilfellet. I tillegg til elevene fra Vg1 Helse og oppvekst og Vg2 Studiespesialisering som testet positivt tidligere er nå 109 elever og 11 lærere i karantene. Inntil videre vil resten av skolen gå som normalt, men vi følger situasjonen nøye. Les mer her: 

Elever og ansatte som ikke har fått beskjed om at de er definert som nærkontakter med eleven, kan møte på skolen som normalt. Les mer her:

Her under finner du et utdrag av UDIR sin smittevernveileder som vi ber alle som oppholder seg på skolen lese og sette seg inn i. Hele veilederen kan du lese i lenken nederst i saken.

Kjære Jessheim-elev, hjertelig velkommen til oss!  Vi gleder oss stort til å bli kjent med deg og å hjelpe deg til å nå dine mål. 

Første skoledag er tirsdag 18.08.20 og mottaket av nye elever vil skje etter følgende plan i tråd med smittevernreglene fra FHI. 

Mottaket av elever vil foregå utendørs ved Inngang C (3.etg)

Til toppen