Spesialskyss (taxi)

Vedrørende elever med spesialskyss i delvis nedstengt skole. HUSK å avbestill i god tid!

Informasjon til foresatte fra Ruter#

Skoleskyss og overfylte busser – hvordan hindre at alle elever tar samme avgang?

Læringssenteret arrangerer strikkekafé

Fra og med tirsdag 3. november arrangeres strikkekafé for elevene i lunsjen.

Markering av FN-dagen

Torsdag 22. oktober ble det arrangert kulturdag i skolens kantine.

Elevundersøkelsen

Det nærmer seg gjennomføring av elevundersøkelsen for skolens elever. Elevundersøkelsen gjennomføres årlig og er en undersøkelse der du som elev får si din mening om læring og trivsel i skolen.

Den Europeiske Språkdagen

I anledning Den Europeiske Språkdagen arrangerte Jessheim vgs språkkafé for inviterte klasser torsdag 15. oktober. I alt 23 språk var representert!

Innovasjonscamp 2020

Torsdag 16. oktober deltok elever fra markedsføring og ledelse, økonomistyring og entreprenørskap på Innovasjonscamp – med temaet «verden etter koronautbruddet».

Digital ekskursjon til Øvre Romerike Tingrett på Eidsvoll

Rettslære 2 var i går prøvekaniner for en ny, digital måte å "reise på ekskursjon" på!

Fagdag med folkedans, joik og samisk fortellerkunst

Onsdag 7. oktober hadde første klasse musikk, dans og drama fagdag med folkedans, joik og samisk fortellerkunst.

Frank Rossavik på besøk hos Europalinja

Ytringsfrihet, demokrati og debattkultur sto på agendaen da Europalinja hadde besøk av Frank Rossavik, torsdag 17. september.