Informasjon angående busstreiken

Skolen oppfordrer alle elever som rammes av streiken om å ta seg fram til skolen på alternative måter!

Tilbud til NUS-elever høsten 2020

Var du elev ved Jessheim videregående og fikk 1 eller IV i ett eller flere fag i fjor? Nå får du tilbud om intensivkurs foran høsteksamen. Vi tilbyr kurs her på skolen i engelsk, matematikk og naturfag.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Skjema for Avtale om utlån av læremidler

Avtalen om lån av læremidler må signeres og leveres før bøker kan lånes.

Søknadskjema til MatNatlinjen og Europalinjen

Ved å fylle inn dette skjemaet søker du på enten Europalinjen eller MatNatlinjen på Jessheim videregående skole med oppstart høsten 2020.

Velkommen til første skoledag

Første skoledag 2020 er tirsdag 18. august.

Skolen er stengt i juli!

Jessheim videregående skole holder stengt i hele juli, klikk deg inn på saken for å se kontakt informasjon for uke 27 til og med uke 32.