Elevundersøkelsen

Det nærmer seg gjennomføring av elevundersøkelsen for skolens elever. Elevundersøkelsen gjennomføres årlig og er en undersøkelse der du som elev får si din mening om læring og trivsel i skolen.

Oppdatert smittevernveileder for Jessheim videregående skole 01.10.20

Syke personer skal ikke møte på skolen!   Her under finner du et utdrag av UDIR sin smittevernveileder som vi ber alle som oppholder seg på skolen lese og sette seg inn i.

Den Europeiske Språkdagen

I anledning Den Europeiske Språkdagen arrangerte Jessheim vgs språkkafé for inviterte klasser torsdag 15. oktober. I alt 23 språk var representert!

Innovasjonscamp 2020

Torsdag 16. oktober deltok elever fra markedsføring og ledelse, økonomistyring og entreprenørskap på Innovasjonscamp – med temaet «verden etter koronautbruddet».

Digital ekskursjon til Øvre Romerike Tingrett på Eidsvoll

Rettslære 2 var i går prøvekaniner for en ny, digital måte å "reise på ekskursjon" på!

Fagdag med folkedans, joik og samisk fortellerkunst

Onsdag 7. oktober hadde første klasse musikk, dans og drama fagdag med folkedans, joik og samisk fortellerkunst.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.

Frank Rossavik på besøk hos Europalinja

Ytringsfrihet, demokrati og debattkultur sto på agendaen da Europalinja hadde besøk av Frank Rossavik, torsdag 17. september.

Informasjon angående busstreiken

Skolen oppfordrer alle elever som rammes av streiken om å ta seg fram til skolen på alternative måter!