Frank Rossavik på besøk hos Europalinja

Ytringsfrihet, demokrati og debattkultur sto på agendaen da Europalinja hadde besøk av Frank Rossavik, torsdag 17. september.

Smittevernveileder for Jessheim videregående skole

Her under finner du et utdrag av UDIR sin smittevernveileder som vi ber alle som oppholder seg på skolen lese og sette seg inn i. Hele veilederen kan du lese i lenken nederst i saken.

Informasjon angående busstreiken

Skolen oppfordrer alle elever som rammes av streiken om å ta seg fram til skolen på alternative måter!

Tilbud til NUS-elever høsten 2020

Var du elev ved Jessheim videregående og fikk 1 eller IV i ett eller flere fag i fjor? Nå får du tilbud om intensivkurs foran høsteksamen. Vi tilbyr kurs her på skolen i engelsk, matematikk og naturfag.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .

Skjema for Avtale om utlån av læremidler

Avtalen om lån av læremidler må signeres og leveres før bøker kan lånes.

Søknadskjema til MatNatlinjen og Europalinjen

Ved å fylle inn dette skjemaet søker du på enten Europalinjen eller MatNatlinjen på Jessheim videregående skole med oppstart høsten 2020.

Velkommen til første skoledag

Første skoledag 2020 er tirsdag 18. august.

Skolen er stengt i juli!

Jessheim videregående skole holder stengt i hele juli, klikk deg inn på saken for å se kontakt informasjon for uke 27 til og med uke 32.